2014 m. balandžio 17 d., ketvirtadienis

Nuoširdžiai sveikinu Jus sulaukus Kristaus Prisikėlimo džiaugsmą nešančių šv. Velykų, mūsų gyvybės, tikėjimo ir meilės šventės!

    
Branginkime šeimos židinį, mylėkime kiekvieną žmogų, palydėkime vieni kitus gerumo žodžiais, o džiugioji Velykų žinia teatgaivina mus, padrąsina, apdovanoja nepalaužiama amžinojo gyvenimo viltimi.
 
 
 
 
Seimo narė Vida Marija Čigriejienė
Vilnius, 2014 m

Kurkime kartu

Labai džiaugiuosi, kad balandžio 11 d. kartu su KaFD nariais, buvau pakviesta į pirmąjį šį mėnesį organizuojamą plenerą ,,Dalinkimės“, kurį organizavo sveikatos ir integracijos klubas „Sauliukas“.
Buvo labai malonu kartu su vaikais ir renginio svečiais pakeliauti po spalvų pasaulį.
Šio tęstinio projekto metu kiekvieną mėnesį planuojama kviestis svečius ir kartu su neįgaliais vaikais nutapyti po paveikslą, kurie vėliau bus eksponuojami parodose.
Noriu pasidžiaugti ir padėkoti, kad paveikslų kūrimo istorijas fiksuoti buvo leista mums – KaFD nariams. Teptuko laikymas rankose, potėpių liejimas drobėje mums gali pasirodyti lengvas ir paprastas darbas, tačiau vaikams su negalia, tai didelis įvykis, kitiems ir pasiekimas.
Tačiau su mūsų pagalba, palaikymu ir šypsenomis veiduose, jiems padedant ir įkvepiant pasitikėjimo, galime nutapyti patį gražiausią paveikslą, kuriam nereikės didžių meno kritikų įvertinimo.
Vaikams didžiausias įvertinimas, tai buvimas kartu ir žinojimas, kad jie visada jaus mūsų palaikymą, rūpestį ir laiku ištiestą pagalbos ranką. O per lytėjimą ir spalvas leisime jiems pažinti ir kitus dar neatrastus pasaulius.






Seimo narė Vida Marija Čigriejienė