2014 m. liepos 18 d., penktadienis

Vaikų globos namai „Mūsų vaikai“ švenčia 20 metų jubiliejų


Liepos 2 d. Kauno miesto savivaldybės vaikų globos namai šventė 20-ies metų jubiliejų.

Šventėje dalyvavo LR Seimo narė profesorė Vida Marija Čigriejienė, Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas su žmona, Panemunės seniūnė Rasina Žolynienė, Panemunės bendruomenės nariai, buvę vaikų globos namų globotiniai, vaikų namų globotinių artimieji...

Vaikų globos namų direktorė Elena Trimonienė pasidžiaugė, kad Kauno savivaldybės vaikų globos namai – siekianti efektyvaus darbo bendruomenė, teikianti kokybiškas, atitinkančias socialinės globos normas, globos, ugdymo ir socialines paslaugas likusiems be tėvų globos vaikams, užtikrinanti sėkmingą jų socializaciją ir pasiruošimą savarankiškam gyvenimui.

LR Seimo narė profesorė Vida Marija Čigriejienė padėkojo vaikų globos namų direktorei ir visam kolektyvui už profesionalumą ir kantrybę...Už jaunos kartos ugdymą, sąžiningą darbą Seimo narė vaikų globos namų direktorei E.Trimonienei įteikė LR Seimo medalį.

Sveikinimo žodį tarė Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas.

Už nuopelnus miestui ir sąžiningą darbą Kauno savivaldybės vaikų globos namų direktorė E. Trimonienė buvo apdovanota burmistro Jono Vileišio pasidabruotu medaliu, žalvariniai Jono Vileišio medaliai įteikti šių namų darbuotojams.

Jubiliejaus proga darbuotojus ir globotinius pasveikino Panemunės seniūnė Rasina Žolynienė.

Vaikų globos namų direktorei E. Trimonienei ir globėjai Jurgitai Kupčinskienei buvo įteikti Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos padėkos raštai.

Už rūpestį, kantrybę personalui dėkojo buvę šių namų globotiniai.

Šventės dalyviams koncertavo vaikų globos namų auklėtiniai. Į dangų buvo paleisti balionai su vaikų svajonėmis ir norais.

 




   Kaunas 2014 m.