2015 m. gegužės 27 d., trečiadienis

Vienoje scenoje keturios kultūros

 Kauno Petrašiūnų bendruomenės centras kartu su partneriais iš Turkijos, Ispanijos ir Lenkijos vykdo tarptautinį 4 šalių muzikos projektą "BASE". Gegužės 24 d."Girstučio " kultūros centre projekto kūrėjai į vieną sceną pakvietė profesionalus ir mėgėjus, jaunus atlikėjus ir senjorus. Drauge su Petrašiūnų bendruomenės centro ansambliu „Monte Pacis“ dainavo kaimynai Lenkai iš Bialystoko trečiojo amžiaus universiteto ir Ankaros ( Turkija ) atlikėjai.
Dėkoju visiems koncerto dalyviams ir visų keturių šalių programų vadovams už nepamirštamą finalinį muzikos šou, kurį jie nemokamai padovanojo Kauniečiams.
Akimirkos iš maloniai praleistos popietės





Apdovanoti Respublikinės Kauno ligoninės bendruomenės nariai


Gegužės 21 d.vyko iškilmingas renginys " Apdovanojimai 2015", į kurį buvo pakviesti Respublikinės Kauno ligoninės bendruomenės nariai ir svečiai.
Šventės metu generalinis direktorius doc. dr. Linas Vitkus lauretams įteikė specialiai šiai progai kurtus teminius medalius bei miniatiūras.   
Apdovanojimų komisijos sprendimu buvo išrinktas Metų gydytojas, Metų slaugytojas, Metų darbuotojas ir Metų vadovas.
Sveikindama lauretus dėkojau už  kasdienines pastangas ir norą padėti kiekvienam pacientui, begalinį atsidavimą savo profesijai.