2016 m. balandžio 30 d., šeštadienis

SU MOTINOS DIENA!

Yra vienintelis žmogus, kuris tavęs niekada neišduos, neįskaudins, nepaliks, kai tau blogai atleis tau viską, net tai, ko atrodo negalima atleisti.
Tas žmogus – tavo Mama. Ir nesvarbu kiek tau metų – 10, 20 ar 50, jei turi Mamą - turi patį brangiausią žmogų, kuris dėl tavo laimės padarys bet ką.
.Bet ar dažnai tą prisimename? Ar vertiname tai? Ar nebūna taip, kad prisimename savo brangiausią žmogų tik tada, kai mus išduoda ir įskaudina kiti? Ir tada ieškome paguodos, supratimo,
 užuojautos, šilumos... Ir visada randame.
Mama niekada neatstums, jai visada skauda už mus, labiau nei mums patiems. Prisiminkime, aplankykime savo Mamą tada, kai mums gera.
Padovanokime jai didžiausią dovaną – pasidžiaugti mūsų sėkme ir laime.
Niekas kitas dėl mūsų taip nuoširdžiai nesidžiaugs.

LR Seimo narė, Vida Marija Čigriejienė


Motinos diena Šančių pagrindinėje mokykloje

 Balandžio 29 d. Šančių pagrindinės mokyklos mokiniai kartu su mokytojais dovanojo koncertą, skirtą visoms mamoms. Mokiniai dovanojo savo mamytėms pavasarinių gėlių žiedus, šypsenas ir gerą nuotaiką, o patys mažiausi dainavo kartu su mamomis. Lauke, prie Nemuno mamyčių laukė puiki staigmena – visas takelis nuklotas moksleivių tapytų paveikslėlių, skirtų mamytėms. Ši popietė – nuoširdi ir prasminga vaikų dovana mamoms.
Akimirkos iš šventės