2015 m. vasario 15 d., sekmadienis

Užgavėnių šventė Kauno Panemunės ir Vaišvydavos bendruomenėse


Sekmadienį,vasario 15 dieną visi dideli ir maži, norintys pajusti tikrąją senųjų Užgavėnių dvasią, atskubėjo su gera nuotaika, pasipuošę įvairiomis kaukėmis. Šventės organizatoriai vaišino gardžiais blynais ir arbata. Kartu su velniais, raganomis ir čigonais linksminomės ir šėliojome.

LIETUVOS VALSTYBĖS ATKŪRIMO DIENA


 Vasario 16-oji tai amžinas mūsų tautos tvirtybės liudijimas ir gyvas įsipareigojimas ateities kartoms. Tėvynė tiek gyva yra, kiek ji žmogaus širdyje gyva, tad puoselėdami Lietuvos valstybingumą, prisiminkime Vasario 16-osios akto signatarų paliktą neįkainojamą dovaną – laisvės viltį, kuri mus vienija ir stiprina, nes vienybėje esame stiprūs, vienybėje esame drąsūs, vienybėje Tauta susitelkia, neleisdama pamiršti kokia stipri yra lietuvio dvasia - gebanti įveikti visas kliūtis, pasipriešinti ir nugalėti.
Nuoširdžiai sveikinu Jus Lietuvos valstybės atkūrimo dienos – Vasario 16-osios proga!
Didžiuokimės Lietuvos istorija ir ryžtingais to meto žmonėmis, kurių dėka buvo atkurta Lietuvos valstybė.


Šimtadienis Kauno Šv. Mato gimnazijoje

Mieli abiturientai, sveikinu Jus šimtadienio proga. Likusios 100 dienų – tai šimtas galimybių, kurios dar liko mokyklos pasaulyje. Pasinaudokite jomis! Ieškokite, svajokite, leiskitės į nepatirtą nuotykį. Tegul kiekvienas iš Jūsų randa savo kelią, kuriuo norėtųsi eiti visą gyvenimą.